Opis
The rheological characteristics of chitosan were made on the basis of a viscosity measurement using a Brookfield viscometer, using LV SC4 - 25 spindles and shear rates from 0.3 to 32 s-1 (Fig. 1). Chitosan solutions at 1% concentrations in acetic acid were prepared. The samples were subjected to storage tests.
The data allowed to characterize the used chitosan preparations and assess their functional parameters as substances modifying the rheology of cosmetic solutions.
Fig.1. Brokfield rotational viscometer - model DV-III +.
Plik z danymi badawczymi
CHITOSAN COSM.xls
196.0 kB,
S3 ETag
e0b60b5545c749c353bccb090d2b81fe-1,
pobrań: 46
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
- Dane surowe:
- Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
- Oprogramowanie:
- EXCEL
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2020
- Data zatwierdzenia:
- 2020-12-17
- Język danych badawczych:
- angielski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/vbkj-mt54 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Powiązane zasoby
- dane badawcze Determination of changes in viscosity of pectin gel depending on shear rate (1.1 to 55 s-1).
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 154 razy