Determination of changes in viscosity of pectin gel depending on shear rate (1.1 to 55 s-1). - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of changes in viscosity of pectin gel depending on shear rate (1.1 to 55 s-1).

Opis

The rheological characteristic of pectin gel (with concetration 0,45% m/m,  in three independent repetition of sample) was made on the basis of a viscosity measurement using a Brookfield viscometer, using LV SC4 - 25 spindle and shear rates from 1.1 to 55 s-1.
The data allowed to characterize the used hydrogel preparations and assess their functional parameters as substances modifying the rheology of thickeners.

Plik z danymi badawczymi

pectin45.zip
10.4 kB, S3 ETag e538cebd515839bb68868434c271b04d-1, pobrań: 19
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik pectin45.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Oprogramowanie:
exel

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2021
Data zatwierdzenia:
2021-04-29
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/a0yn-7p63 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Powiązane zasoby

Cytuj jako

wyświetlono 89 razy