Antimicrobial and antioxidant activities of Cinnamomum cassia essential oil and its application in food preservation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antimicrobial and antioxidant activities of Cinnamomum cassia essential oil and its application in food preservation

Abstrakt

Cytowania

  • 3 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 4

    Scopus

Autorzy (13)

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

  • Zdjęcie użytkownika  Lucia Galovičová

    Lucia Galovičová

  • Zdjęcie użytkownika  Veronika Valková

    Veronika Valková

  • Zdjęcie użytkownika  Eva Tvrdá

    Eva Tvrdá

  • Zdjęcie użytkownika  Margarita Terentjeva

    Margarita Terentjeva

  • Zdjęcie użytkownika  Jana Žiarovská

    Jana Žiarovská

  • Zdjęcie użytkownika  Simona Kunová

    Simona Kunová

  • Zdjęcie użytkownika  Tatsiana Savitskaya

    Tatsiana Savitskaya

  • Zdjęcie użytkownika  Dmitrij Grinshpan

    Dmitrij Grinshpan

  • Zdjęcie użytkownika  Jana Štefániková

    Jana Štefániková

  • Zdjęcie użytkownika  Soňa Felsöciová

    Soňa Felsöciová

  • Zdjęcie użytkownika  Nenad Vukovic

    Nenad Vukovic

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Open Chemistry nr 19, wydanie 1, strony 214 - 227,
ISSN: 2391-5420
ISSN:
2391-5420
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/chem-2021-0191
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 56 razy

Meta Tagi