Application of a crude digestive proteases preparation to improve the ripening of marinated fillets from low‐technological value Baltic herring (Clupea harengus membras L.)
Abstrakt
Cytowania
-
0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
nr 104,
wydanie 9,
strony 5315 - 5325,
ISSN: 0022-5142 - ISSN:
- 0022-5142
- Rok wydania:
- 2024
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jsfa.13358
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 13 razy