Application of a crude digestive proteases preparation to improve the ripening of marinated fillets from low‐technological value Baltic herring (Clupea harengus membras L.) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Application of a crude digestive proteases preparation to improve the ripening of marinated fillets from low‐technological value Baltic herring (Clupea harengus membras L.)

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE nr 104, wydanie 9, strony 5315 - 5325,
ISSN: 0022-5142
ISSN:
0022-5142
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jsfa.13358
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 13 razy

Meta Tagi