Bacterial Pathogens in the Food Industry: Antibiotic Resistance and Virulence Factors of Salmonella enterica Strains Isolated from Food Chain Links - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bacterial Pathogens in the Food Industry: Antibiotic Resistance and Virulence Factors of Salmonella enterica Strains Isolated from Food Chain Links

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (12)

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Wójcicki

    Michał Wójcicki

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Chmielarczyk

    Agnieszka Chmielarczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Olga Świder

    Olga Świder

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Średnicka

    Paulina Średnicka

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Strus

    Magdalena Strus

  • Zdjęcie użytkownika  Dziyana Shymialevich

    Dziyana Shymialevich

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Cieślak

    Hanna Cieślak

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Emanowicz

    Paulina Emanowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Kowalczyk

    Monika Kowalczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Sokołowska

    Barbara Sokołowska

  • Zdjęcie użytkownika  Edyta Juszczuk-Kubiak

    Edyta Juszczuk-Kubiak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Pathogens nr 11, wydanie 11,
ISSN: 2076-0817
ISSN:
2076-0817
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/pathogens11111323
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi