Bean seed proteins digestibility affected by pressure and microwave cooking - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bean seed proteins digestibility affected by pressure and microwave cooking

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (2)

  • Zdjęcie użytkownika  U. Krupa-Kozak

    U. Krupa-Kozak

  • Zdjęcie użytkownika  M. Soral-Śmietana

    M. Soral-Śmietana

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Acta Alimentaria nr 39, wydanie 2, strony 234 - 238,
ISSN: 0139-3006
ISSN:
0139-3006
Rok wydania:
2010
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1556/aalim.39.2010.2.14
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 24 razy

Meta Tagi