Behaviour of water in different types of goats' cheese - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Behaviour of water in different types of goats' cheese

Abstrakt

Cytowania

  • 2 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Cais-Sokolińska

    Dorota Cais-Sokolińska

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Bierzuńska

    Paulina Bierzuńska

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Kaczyński

    Łukasz Kaczyński

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Walkowiak

    Katarzyna Walkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL nr 95, strony 18 - 24,
ISSN: 0958-6946
ISSN:
09586946
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.idairyj.2019.02.015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 44 razy

Meta Tagi