Bioaccessibility of Ca, Cu, Fe, Mg, Mn and Zn from commercial bee honeys - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioaccessibility of Ca, Cu, Fe, Mg, Mn and Zn from commercial bee honeys

Abstrakt

Cytowania

  • 3 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 2

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Pawel Pohl

    Pawel Pohl

  • Zdjęcie użytkownika  Helena Stecka

    Helena Stecka

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Greda

    Krzysztof Greda

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Piotr Jamroz

    Piotr Jamroz dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD CHEMISTRY nr 134, wydanie 1, strony 392 - 396,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
0308-8146
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2012.02.065
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 42 razy

Meta Tagi