Bioactive peptides from beef products fermented by acid whey – in vitro and in silico study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioactive peptides from beef products fermented by acid whey – in vitro and in silico study

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
SCIENTIA AGRICOLA nr 76, wydanie 4, strony 311 - 320,
ISSN: 1678-992X
ISSN:
1678-992X
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1590/1678-992x-2018-0114
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 75 razy

Meta Tagi