Bioactive properties of Sambucus nigra L. as a functional ingredient for food and pharmaceutical industry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioactive properties of Sambucus nigra L. as a functional ingredient for food and pharmaceutical industry

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 5 5

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Młynarczyk

    Karolina Młynarczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Walkowiak-Tomczak

    Dorota Walkowiak-Tomczak

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Functional Foods nr 40, strony 377 - 390,
ISSN: 1756-4646
ISSN:
17564646
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jff.2017.11.025
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 29 razy

Meta Tagi