Broccoli by-products improve the nutraceutical potential of gluten-free mini sponge cakes - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Broccoli by-products improve the nutraceutical potential of gluten-free mini sponge cakes

Abstrakt

Cytowania

  • 8 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8 8

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 267, strony 170 - 177,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2017.08.119
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 24 razy

Meta Tagi