Characteristics of herring marinated in reused brines after microfiltration - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Characteristics of herring marinated in reused brines after microfiltration

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE nr 55, wydanie 11, strony 4395 - 4405,
ISSN: 0022-1155
ISSN:
0022-1155
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s13197-018-3343-3
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi