Chocolate desserts with ricotta hydrolysates: In vitro study of inhibitory activity against angiotensin‐converting enzyme and cholinesterase - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chocolate desserts with ricotta hydrolysates: In vitro study of inhibitory activity against angiotensin‐converting enzyme and cholinesterase

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus‐Cisowska

    Joanna Kobus‐Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika mgr inż. Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak mgr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Szymanowska

    Daria Szymanowska

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Jarzębski

    Maciej Jarzębski

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Ligaj

    Marta Ligaj

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Gramza‐Michałowska

    Anna Gramza‐Michałowska

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Szwajgier

    Dominik Szwajgier

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Foksowicz‐Flaczyk

    Joanna Foksowicz‐Flaczyk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE nr 85, wydanie 10, strony 3003 - 3011,
ISSN: 0022-1147
ISSN:
0022-1147
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/1750-3841.15445
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 66 razy

Meta Tagi