Chokeberry Pomace as a Component Shaping the Content of Bioactive Compounds and Nutritional, Health-Promoting (Anti-Diabetic and Antioxidant) and Sensory Properties of Shortcrust Pastries Sweetened with Sucrose and Erythritol - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chokeberry Pomace as a Component Shaping the Content of Bioactive Compounds and Nutritional, Health-Promoting (Anti-Diabetic and Antioxidant) and Sensory Properties of Shortcrust Pastries Sweetened with Sucrose and Erythritol

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika dr inż. Ewa Raczkowska

    Ewa Raczkowska dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Nowicka

    Paulina Nowicka

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Wojdyło

    Aneta Wojdyło

  • Zdjęcie użytkownika  Marzena Styczyńska

    Marzena Styczyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Zbigniew Lazar

    Zbigniew Lazar

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Antioxidants nr 11, wydanie 2,
ISSN: 2076-3921
ISSN:
2076-3921
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox11020190
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 71 razy

Meta Tagi