Chokeberry Pomace as a Component Shaping the Content of Bioactive Compounds and Nutritional, Health-Promoting (Anti-Diabetic and Antioxidant) and Sensory Properties of Shortcrust Pastries Sweetened with Sucrose and Erythritol
Abstrakt
Cytowania
-
1 1
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 2
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Antioxidants
nr 11,
wydanie 2,
ISSN: 2076-3921 - ISSN:
- 2076-3921
- Rok wydania:
- 2022
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox11020190
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 71 razy