Comparison of Antioxidant Activity of Protein Isolates Derived from Selected Dry-Cured Meat Products - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Comparison of Antioxidant Activity of Protein Isolates Derived from Selected Dry-Cured Meat Products

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION nr 41, wydanie 3,
ISSN: 0145-8892
ISSN:
01458892
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/jfpp.12933
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 41 razy

Meta Tagi