Determination of biogenic amines in processed and unprocessed mushrooms from the Polish market - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of biogenic amines in processed and unprocessed mushrooms from the Polish market

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Jabłońska-Ryś

    Ewa Jabłońska-Ryś

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Sławińska

    Aneta Sławińska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Stachniuk

    Anna Stachniuk

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS nr 92,
ISSN: 0889-1575
ISSN:
08891575
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfca.2020.103492
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 39 razy

Meta Tagi