Edible Flowers Extracts as a Source of Bioactive Compounds with Antioxidant Properties—In Vitro Studies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Edible Flowers Extracts as a Source of Bioactive Compounds with Antioxidant Properties—In Vitro Studies

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Łukomska

    Agnieszka Łukomska

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Gutowska

    Izabela Gutowska

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kochman

    Joanna Kochman

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Janił

    Joanna Janił

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 5,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app11052120
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 57 razy

Meta Tagi