Effect of constant and fluctuating temperatures during frozen storage on quality of marinated fillets from Atlantic and Baltic herrings (Clupea harengus) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of constant and fluctuating temperatures during frozen storage on quality of marinated fillets from Atlantic and Baltic herrings (Clupea harengus)

Abstrakt

Cytowania

  • 2 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Szymczak

    Mariusz Szymczak

  • Zdjęcie użytkownika  Patryk Kamiński

    Patryk Kamiński

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Felisiak

    Katarzyna Felisiak

  • Zdjęcie użytkownika dr inż. Barbara Szymczak

    Barbara Szymczak dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Dmytrów

    Izabela Dmytrów

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Sawicki

    Tomasz Sawicki

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 133,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2020.109961
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 31 razy

Meta Tagi