EFFECT OF CRICKET POWDER ADDITION ON 1H NMR MOBILITY AND TEXTURE OF PORK PÂTÉ - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

EFFECT OF CRICKET POWDER ADDITION ON 1H NMR MOBILITY AND TEXTURE OF PORK PÂTÉ

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Walkowiak

    Katarzyna Walkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Przemysław Łukasz

    Przemysław Łukasz

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Kubiak

    Piotr Kubiak

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Maria

    Hanna Maria

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences nr 9, wydanie 2, strony 191 - 194,
ISSN: 1338-5178
ISSN:
1338-5178
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15414/jmbfs.2019.9.2.191-194
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 29 razy

Meta Tagi