Effect of cross-linking degree on selected properties of retrograded starch adipate - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of cross-linking degree on selected properties of retrograded starch adipate

Abstrakt

Cytowania

  • 2 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  M. Kapelko

    M. Kapelko

  • Zdjęcie użytkownika  T. Zięba

    T. Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  A. Michalski

    A. Michalski

  • Zdjęcie użytkownika  A. Gryszkin

    A. Gryszkin

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 167, strony 124 - 130,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2014.06.096
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 51 razy

Meta Tagi