Effect of fermented and unfermented buckwheat flour on functional properties of gluten-free muffins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of fermented and unfermented buckwheat flour on functional properties of gluten-free muffins

Abstrakt

Cytowania

  • 2 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 8

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Henryk Zieliński

    Henryk Zieliński

  • Zdjęcie użytkownika  Zuzana Ciesarová

    Zuzana Ciesarová

  • Zdjęcie użytkownika  Kristína Kukurová

    Kristína Kukurová

  • Zdjęcie użytkownika  Danuta Zielinska

    Danuta Zielinska

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Szawara-Nowak

    Dorota Szawara-Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Starowicz

    Małgorzata Starowicz

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE nr 54, wydanie 6, strony 1425 - 1432,
ISSN: 0022-1155
ISSN:
0022-1155
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s13197-017-2561-4
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi