Effect of grain preservation on the carotenoid and tocopherol content of cereal grains - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of grain preservation on the carotenoid and tocopherol content of cereal grains

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Zofia Antoszkiewicz

    Zofia Antoszkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Mazur-Kuśnirek

    Magdalena Mazur-Kuśnirek

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Opyd

    Paulina Opyd

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Elementology wydanie 3/2021,
ISSN: 1644-2296
ISSN:
16442296
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5601/jelem.2021.26.3.2154
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi