Effect of high added-value components of acid whey on the nutritional and physiological indices of rats - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of high added-value components of acid whey on the nutritional and physiological indices of rats

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Jerzy Juśkiewicz

    Jerzy Juśkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Zenon Zduńczyk

    Zenon Zduńczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Józef Warechowski

    Józef Warechowski

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Soral-Śmietana

    Maria Soral-Śmietana

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Jadacka

    Monika Jadacka

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Functional Foods nr 50, strony 63 - 70,
ISSN: 1756-4646
ISSN:
17564646
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jff.2018.09.019
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 29 razy

Meta Tagi