Effect of Long-Term Potato Starch Retention with Citric Acid on Its Properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Long-Term Potato Starch Retention with Citric Acid on Its Properties

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Meisel

    Marta Meisel

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Buksa

    Krzysztof Buksa

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Gryszkin

    Artur Gryszkin

  • Zdjęcie użytkownika  Antoni Szumny

    Antoni Szumny

  • Zdjęcie użytkownika  Bogna Latacz

    Bogna Latacz

  • Zdjęcie użytkownika  Bartosz Raszewski

    Bartosz Raszewski

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Zięba

    Tomasz Zięba

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 27, wydanie 8,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules27082454
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 31 razy

Meta Tagi