Effect of phosphorylation of the maize starch on thermal generation of stable and short-living radicals - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of phosphorylation of the maize starch on thermal generation of stable and short-living radicals

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Bidzińska

    Ewa Bidzińska

  • Zdjęcie użytkownika  Wioletta Błaszczak

    Wioletta Błaszczak

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna Dyrek

    Krystyna Dyrek

  • Zdjęcie użytkownika  Józef Fornal

    Józef Fornal

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. prof. UJ Krzysztof Kruczała

    Krzysztof Kruczała dr hab. prof. UJ

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Michalec

    Marek Michalec

  • Zdjęcie użytkownika  Robert Rozwora

    Robert Rozwora

  • Zdjęcie użytkownika  Jadwiga Szczygieł

    Jadwiga Szczygieł

  • Zdjęcie użytkownika  Elżbieta Wenda

    Elżbieta Wenda

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Starch - Stärke nr 64, wydanie 9, strony 729 - 739,
ISSN: 0038-9056
ISSN:
00389056
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/star.201100206
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 17 razy

Meta Tagi