Effect of preparation method on the properties of potato starch acetates with an equal degree of substitution - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of preparation method on the properties of potato starch acetates with an equal degree of substitution

Abstrakt

Cytowania

  • 4 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 0

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  T. Zięba

    T. Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  M. Kapelko

    M. Kapelko

  • Zdjęcie użytkownika  A. Szumny

    A. Szumny

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Carbohydrate Polymers nr 94, wydanie 1, strony 193 - 198,
ISSN: 0144-8617
ISSN:
01448617
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.carbpol.2013.01.002
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 26 razy

Meta Tagi