Effect of roasted buckwheat flour and hull enrichment on the sensory qualities, acceptance and safety of innovative mixed rye/wheat and wheat bakery products - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of roasted buckwheat flour and hull enrichment on the sensory qualities, acceptance and safety of innovative mixed rye/wheat and wheat bakery products

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Henryk Zieliński

    Henryk Zieliński

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Szmatowicz

    Beata Szmatowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Anita Ostaszyk

    Anita Ostaszyk

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Lamparski

    Grzegorz Lamparski

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Majkowska

    Anna Majkowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION nr 43, wydanie 8,
ISSN: 0145-8892
ISSN:
0145-8892
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/jfpp.14025
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi