Effect of Soybean or Linseed Oil With RRR-D-α-Tocopherol or Dl-α-Tocopherol Acetate on Quality Characteristics and Fatty Acid Profile of Turkey Meat - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Soybean or Linseed Oil With RRR-D-α-Tocopherol or Dl-α-Tocopherol Acetate on Quality Characteristics and Fatty Acid Profile of Turkey Meat

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Annals of Animal Science nr 18, wydanie 4, strony 991 - 1005,
ISSN: 2300-8733
ISSN:
2300-8733
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aoas-2018-0035
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 31 razy

Meta Tagi