Effect of Starch Phosphorylation on Interaction With Chromium Ions in Aqueous Solutions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Starch Phosphorylation on Interaction With Chromium Ions in Aqueous Solutions

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Bidzińska

    Ewa Bidzińska

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna Dyrek

    Krystyna Dyrek

  • Zdjęcie użytkownika  Elżbieta Wenda

    Elżbieta Wenda

  • Zdjęcie użytkownika  Jadwiga Szczygieł

    Jadwiga Szczygieł

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. prof. UJ Krzysztof Kruczała

    Krzysztof Kruczała dr hab. prof. UJ

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Starch - Stärke
ISSN: 0038-9056
ISSN:
00389056
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/star.201800306
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 61 razy

Meta Tagi