Effect of surface modification on starch biopolymer wettability - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of surface modification on starch biopolymer wettability

Abstrakt

Cytowania

  • 5 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 4

    Scopus

Autor (1)

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Wiącek

    Agnieszka Wiącek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Hydrocolloids nr 48, strony 228 - 237,
ISSN: 0268-005X
ISSN:
0268005X
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2015.02.005
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 28 razy

Meta Tagi