Effect of surfactant assisted ultrasonic pretreatment on production of volatile fatty acids from mixed food waste - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of surfactant assisted ultrasonic pretreatment on production of volatile fatty acids from mixed food waste

Abstrakt

Cytowania

  • 2 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 4

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Yukesh Ravi

    Yukesh Ravi

  • Zdjęcie użytkownika  Weilan Zhang

    Weilan Zhang

  • Zdjęcie użytkownika  Yanna Liang

    Yanna Liang

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
BIORESOURCE TECHNOLOGY nr 368,
ISSN: 0960-8524
ISSN:
09608524
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.biortech.2022.128340
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 12 razy

Meta Tagi