Effect of the Yerba mate (Ilex paraguariensis) brewing method on the content of selected elements and antioxidant potential of infusions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of the Yerba mate (Ilex paraguariensis) brewing method on the content of selected elements and antioxidant potential of infusions

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 1

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Łukomska

    Agnieszka Łukomska

  • Zdjęcie użytkownika  Irena Baranowska-Bosiacka

    Irena Baranowska-Bosiacka

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Rębacz-Maron

    Ewa Rębacz-Maron

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Dec

    Karolina Dec

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kochman

    Joanna Kochman

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Gutowska

    Izabela Gutowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Polish Journal of Chemical Technology nr 22, wydanie 1, strony 54 - 60,
ISSN: 1899-4741
ISSN:
1899-4741
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/pjct-2020-0008
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi