Effect of ultrasound treatment on water holding properties and microstructure of beef (m. semimembranosus) during ageing
Abstrakt
Cytowania
-
1 1 6
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 4 2
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
nr 41,
wydanie 10,
strony 2151 - 2158,
ISSN: 0023-6438 - ISSN:
- 00236438
- Rok wydania:
- 2008
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2007.12.003
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 109 razy