Effect of ultrasound treatment on water holding properties and microstructure of beef (m. semimembranosus) during ageing - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of ultrasound treatment on water holding properties and microstructure of beef (m. semimembranosus) during ageing

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3 4

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 41, wydanie 10, strony 2151 - 2158,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2008
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2007.12.003
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 67 razy

Meta Tagi