Effects of Fermentation Time and Type of Tea on the Content of Micronutrients in Kombucha Fermented Tea - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of Fermentation Time and Type of Tea on the Content of Micronutrients in Kombucha Fermented Tea

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 5

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Jakubczyk

    Karolina Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Patrycja Kupnicka

    Patrycja Kupnicka

  • Zdjęcie użytkownika  Klaudia Melkis

    Klaudia Melkis

  • Zdjęcie użytkownika  Oliwia Mielczarek

    Oliwia Mielczarek

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Walczyńska

    Joanna Walczyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Chlubek

    Dariusz Chlubek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 14, wydanie 22,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu14224828
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 17 razy

Meta Tagi