Effects of Primary Processing and Pre-Salting of Baltic Herring on Contribution of Digestive Proteases in Marinating Process - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of Primary Processing and Pre-Salting of Baltic Herring on Contribution of Digestive Proteases in Marinating Process

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 12, wydanie 21,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app122110877
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 6 razy

Meta Tagi