Elemental characteristics of mushroom species cultivated in China and Poland - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Elemental characteristics of mushroom species cultivated in China and Poland

Abstrakt

Cytowania

  • 2 8

    CrossRef

  • 2 8

    Web of Science

  • 2 8

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Mirosław Mleczek

    Mirosław Mleczek

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Rzymski

    Piotr Rzymski

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Budka

    Anna Budka

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Siwulski

    Marek Siwulski

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Jasińska

    Agnieszka Jasińska

  • Zdjęcie użytkownika  Pavel Kalač

    Pavel Kalač

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Gąsecka

    Monika Gąsecka

  • Zdjęcie użytkownika  Przemysław Niedzielski

    Przemysław Niedzielski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS nr 66, strony 168 - 178,
ISSN: 0889-1575
ISSN:
08891575
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfca.2017.12.018
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi