Finely comminuted frankfurters fortified with potato juice – Quality and structure - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Finely comminuted frankfurters fortified with potato juice – Quality and structure

Abstrakt

Cytowania

  • 1 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 8

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak

    Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Piątek

    Michał Piątek

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Jeziorna

    Magdalena Jeziorna

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Kubiak

    Piotr Kubiak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Food Engineering nr 167, strony 183 - 188,
ISSN: 0260-8774
ISSN:
02608774
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfoodeng.2015.05.016
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi