In vitro bioaccessibility of macro and trace elements in biofortified and conventional farmed gilthead seabream (Sparus aurata) and common carp (Cyprinus carpio) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

In vitro bioaccessibility of macro and trace elements in biofortified and conventional farmed gilthead seabream (Sparus aurata) and common carp (Cyprinus carpio)

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (17)

  • Zdjęcie użytkownika  Vera Barbosa

    Vera Barbosa

  • Zdjęcie użytkownika  Patrícia Anacleto

    Patrícia Anacleto

  • Zdjęcie użytkownika  Ana Maulvault

    Ana Maulvault

  • Zdjęcie użytkownika  Helena Oliveira

    Helena Oliveira

  • Zdjęcie użytkownika  Isa Marmelo

    Isa Marmelo

  • Zdjęcie użytkownika  Francesca Ferraris

    Francesca Ferraris

  • Zdjęcie użytkownika  Andrea Raggi

    Andrea Raggi

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Ventura

    Marta Ventura

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Sobczak

    Małgorzata Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Eljasik

    Piotr Eljasik

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Remigiusz Andrzej Panicz

    Remigiusz Andrzej Panicz prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Kalliopi Tsampa

    Kalliopi Tsampa

  • Zdjęcie użytkownika  Andreas Karydas

    Andreas Karydas

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Carvalho

    Maria Carvalho

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Martins

    Marta Martins

  • Zdjęcie użytkownika  Francesco Cubadda

    Francesco Cubadda

  • Zdjęcie użytkownika  António Marques

    António Marques

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS nr 125,
ISSN: 0889-1575
ISSN:
08891575
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfca.2023.105760
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 22 razy

Meta Tagi