Influence of Abiotic Stress Factors on the Antioxidant Properties and Polyphenols Profile Composition of Green Barley (Hordeum vulgare L.) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influence of Abiotic Stress Factors on the Antioxidant Properties and Polyphenols Profile Composition of Green Barley (Hordeum vulgare L.)

Abstrakt

Cytowania

  • 5 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Radzikowska

    Dominika Radzikowska

  • Zdjęcie użytkownika  Eva Ivanišová

    Eva Ivanišová

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Szwengiel

    Artur Szwengiel

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

  • Zdjęcie użytkownika  Zuzanna Sawinska

    Zuzanna Sawinska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Molecular Sciences nr 21, wydanie 2,
ISSN: 1422-0067
ISSN:
1422-0067
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijms21020397
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi