Influence of potato variety on polyphenol profile composition and glycoalcaloid contents of potato juice - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influence of potato variety on polyphenol profile composition and glycoalcaloid contents of potato juice

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Zembrzuska

    Joanna Zembrzuska

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Drożdżyńska

    Agnieszka Drożdżyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Smarzyński

    Krzysztof Smarzyński

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Radzikowska

    Dominika Radzikowska

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Kieliszek

    Marek Kieliszek

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Jeżowski

    Paweł Jeżowski

  • Zdjęcie użytkownika  Zuzanna Sawinska

    Zuzanna Sawinska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Open Chemistry nr 19, wydanie 1, strony 1216 - 1223,
ISSN: 2391-5420
ISSN:
2391-5420
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/chem-2021-0109
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 10 razy

Meta Tagi