Inulin and fructooligosaccharide affect in vitro calcium uptake and absorption from calcium-enriched gluten-free bread - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Inulin and fructooligosaccharide affect in vitro calcium uptake and absorption from calcium-enriched gluten-free bread

Abstrakt

Cytowania

  • 2 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  U. Krupa-Kozak

    U. Krupa-Kozak

  • Zdjęcie użytkownika  D. Świątecka

    D. Świątecka

  • Zdjęcie użytkownika  N. Bączek

    N. Bączek

  • Zdjęcie użytkownika  M. Brzóska

    M. Brzóska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food & Function nr 7, wydanie 4, strony 1950 - 1958,
ISSN: 2042-6496
ISSN:
2042-6496
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1039/c6fo00140h
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi