Meat and fermented meat products as a source of bioactive peptides - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Meat and fermented meat products as a source of bioactive peptides

Abstrakt

Cytowania

  • 5 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 3

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ACTA Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria nr 14, wydanie 3, strony 181 - 190,
ISSN: 1644-0730
ISSN:
16440730
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17306/j.afs.2015.3.19
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 41 razy

Meta Tagi