Membrane Filtration-Assisted Enzymatic Hydrolysis Affects the Biological Activity of Potato Juice - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Membrane Filtration-Assisted Enzymatic Hydrolysis Affects the Biological Activity of Potato Juice

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Olejnik

    Anna Olejnik

  • Zdjęcie użytkownika  Iga Rybicka

    Iga Rybicka

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Zielińska-Dawidziak

    Magdalena Zielińska-Dawidziak

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 26, wydanie 4,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules26040852
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 53 razy

Meta Tagi