Microstructure and functional properties of sorbitol-plasticized pea protein isolate emulsion films: Effect of lipid type and concentration - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Microstructure and functional properties of sorbitol-plasticized pea protein isolate emulsion films: Effect of lipid type and concentration

Abstrakt

Cytowania

  • 5 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Kowalczyk

    Dariusz Kowalczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Waldemar Gustaw

    Waldemar Gustaw

  • Zdjęcie użytkownika  Emil Zięba

    Emil Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  Sławomir Lisiecki

    Sławomir Lisiecki

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Baraniak

    Barbara Baraniak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Hydrocolloids nr 60, strony 353 - 363,
ISSN: 0268-005X
ISSN:
0268005X
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2016.04.006
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi