Native wheat, potato and pea starches and their physically modified preparations testedin vitroas the substrates for selectedBifidobacteriumstrains - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Native wheat, potato and pea starches and their physically modified preparations testedin vitroas the substrates for selectedBifidobacteriumstrains

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION nr 60, wydanie sup4, strony 191 - 204,
ISSN: 0963-7486
ISSN:
0963-7486
Rok wydania:
2009
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/09637480902769583
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi