Occurrence of antibiotic resistance among Enterobacterales isolated from raw and ready-to-eat food – phenotypic and genotypic characteristics - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Occurrence of antibiotic resistance among Enterobacterales isolated from raw and ready-to-eat food – phenotypic and genotypic characteristics

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL HEALTH RESEARCH nr 32, wydanie 8, strony 1733 - 1744,
ISSN: 0960-3123
ISSN:
0960-3123
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/09603123.2021.1908522
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 40 razy

Meta Tagi