On-line assessment of oil quality during deep frying using an electronic nose and proton transfer reaction mass spectrometry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

On-line assessment of oil quality during deep frying using an electronic nose and proton transfer reaction mass spectrometry

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 5

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Majchrzak

    Tomasz Majchrzak

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Głowacz-Różyńska

    Agnieszka Głowacz-Różyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Andrzej Wasik

    Andrzej Wasik

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD CONTROL nr 121,
ISSN: 0956-7135
ISSN:
0956-7135
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodcont.2020.107659
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 72 razy

Meta Tagi