Optimization of submerged fermentation conditions for immunosuppressant mycophenolic acid production by Penicillium roqueforti isolated from blue-molded cheeses: enhanced production by ultraviolet and gamma irradiation
Abstrakt
Cytowania
-
3 3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
3 6
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY
nr 30,
wydanie 10,
strony 2625 - 2638,
ISSN: 0959-3993 - ISSN:
- 0959-3993
- Rok wydania:
- 2014
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11274-014-1685-1
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 32 razy