Optimization of submerged fermentation conditions for immunosuppressant mycophenolic acid production by Penicillium roqueforti isolated from blue-molded cheeses: enhanced production by ultraviolet and gamma irradiation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Optimization of submerged fermentation conditions for immunosuppressant mycophenolic acid production by Penicillium roqueforti isolated from blue-molded cheeses: enhanced production by ultraviolet and gamma irradiation

Abstrakt

Cytowania

  • 3 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 6

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Ahmed Ismaiel

    Ahmed Ismaiel

  • Zdjęcie użytkownika  Ashraf Ahmed

    Ashraf Ahmed

  • Zdjęcie użytkownika  El-Sayed El-Sayed

    El-Sayed El-Sayed

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY nr 30, wydanie 10, strony 2625 - 2638,
ISSN: 0959-3993
ISSN:
0959-3993
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11274-014-1685-1
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 32 razy

Meta Tagi