Oxidative stability assessment of industrial and laboratory-pressed fresh raspberry seed oil (Rubus idaeus L.) by differential scanning calorimetry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Oxidative stability assessment of industrial and laboratory-pressed fresh raspberry seed oil (Rubus idaeus L.) by differential scanning calorimetry

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry Advances nr 2,
ISSN: 2772-753X
ISSN:
2772753X
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.focha.2023.100186
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 16 razy

Meta Tagi