Pervaporation in food processing - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Pervaporation in food processing

Abstrakt

This chapter is about pervaporation in food processing

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cytuj jako

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Volume 1. Membrane Systems in the Food Production strony 271 - 296
Język:
angielski
Rok wydania:
2021
Opis bibliograficzny:
Castro-Muñoz R., Boczkaj G.: Pervaporation in food processing// Membrane Systems in the Food Production.Vol. 1. Dairy, Wine and Oil Processing/ : De Gruyter, 2021, s.271-296
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/9783110742992-009
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 55 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi