Abstrakt
This chapter is about pervaporation in food processing
Cytowania
-
0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 66 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/9783110742992-009
- Licencja
- Copyright (2021 Walter de Gruyter GmbH)
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Tytuł wydania:
- Volume 1. Membrane Systems in the Food Production strony 271 - 296
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2021
- Opis bibliograficzny:
- Castro-Muñoz R., Boczkaj G.: Pervaporation in food processing// Membrane Systems in the Food Production.Vol. 1. Dairy, Wine and Oil Processing/ : De Gruyter, 2021, s.271-296
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/9783110742992-009
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 55 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Membrane technologies assisting plant-based and agro-food by-products processing: A comprehensive review
- R. Castro-Muñoz,
- G. Boczkaj,
- E. Gontarek
- + 2 autorów
2020
Diverse roles, advantages and importance of deep eutectic solvents application in solid and liquid-phase microextraction techniques – A review
- W. A. Khan,
- P. Varanusupakul,
- H. Ul Haq
- + 3 autorów
2025